ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Τουμπόβουρτσες Χαλύβδινες
Τουμπόβουρτσες Nάϋλον
Τουμπόβουρτσες Ορειχάλκινες
Καμινάδας νάϋλον
Καμινάδας συρμάτινες
Βούρτσες Πάνελ
Συρματόβουρτσες Χαλύβδινες
Συρματόβουρτσες Ορειχάλκινες
Συρματόβουρτσες ΙΝΟΧ
Συρματόβουρτσες Καταστρώματος
Συρματόβουρτσες Δρόμου
Στελεχη με σπειρωμα θηλ/αρσεν.
Ποικιλία Κατασκευών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 33,
157 73 ΓΟΥΔΗ
T. 2107781119
F. 2107712293
EMAIL : info@fotiadis-vasilis.gr
ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ διάδοχος της μονάδας ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ σχεδιάζει, παράγει στη σύγχρονη παραγωγική μονάδα της και προμηθεύει την αγορά ψηκτροποιίας με μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών/επαγγελματικών βουρτσών και άλλων ειδών βουρτσών.

Αποτελεί έναν από τους κύριους και ευρέως γνωστούς κατασκευαστές και προμηθευτές στα είδη ψηκτροποιίας και τουμποβουρτσών στην Ελληνική αγορά.

Από το 1975 τροφοδοτεί σταθερά και με συνέπεια βιομηχανίες, καταστήματα βιομηχανικών ειδών, βιομηχανίες όπλων με υψηλής ποιότητας προϊόντα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της μονάδας είναι Γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής. Οι πρώτες ύλες για την κατασκευή όλων των βουρτσών/προϊόντων προέρχονται από πιστοποιημένους Ευρωπαϊκούς οίκους.   

Πρόσφατα επεκτάθηκε η συλλογή των προϊόντων μας με ξύλινες βούρτσες δρόμου, καταστρώματος και συρματόβουρτσες χειρός (χαλύβδινες, inox, ορείχαλκος-μπρούντζος). 

Παράγονται βούρτσες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών τόσο σε  τυποποιημένα είδη βουρτσών όσο και σε βούρτσες εξειδικευμένων απαιτήσεων που προορίζονται για ειδικές εφαρμογές.

 Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία

  • διαστάσεων (μήκος, διάμετρο)
  • σχημάτων (κυκλικές, τετράγωνες, κωνικές κλπ)
  • κορμός (μαύρο σύρμα, γαλβανισμένο σύρμα, ξύλο κλπ)
  • υλικών γεμίσματος (χαλύβδινο σύρμα, ανοξείδωτο σύρμα, ορειχάλκινο, νάυλον, χοιρινή τρίχα, αλογότριχα κλπ)
  • σπειρωμάτων (ίντσες, μετρικό)

Η φιλοσοφία της επιχείρησής μας, όπως έμπρακτα έχει αποδειχθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας μέσω της παράδοσης αξιόπιστων προϊόντων ψηκτροποιίας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Διατηρούμε τη φήμη της κατασκευής υψηλής ποιότητας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών (σχεδιασμό, άμεση παράδοση κλπ) φροντίζοντας διαρκώς για την ανάπτυξη των διαδικασιών και των προϊόντων και διατηρώντας άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας.  

«Παράγουμε ευέλικτα την κορυφαία ποιότητα βουρτσών σε άριστη τιμή»